sobota 15. júna 2019

Eine Stunde Merzbauten (ex-Napalmed), Drén, UGFC

25.6.2019 / Underdogs / Praha

Pravěk Noise Section zve na 100% guaranteed Kopel full večírek!


Eine Stunde Merzbauten je uskupení libující si ve zběsilé avantgardě obvykle extrémně hlučného provedení, dědictví projektu Napalmed, z nějž výraznou měrou vzešlo, se prostě nezapře. Eine Stunde Merzbauten, které můžete znát také pod názvy ExSxMx, eE Es eM, d ESM od či Alles Gute Madhausen se však nebojí ani čistě frejazzových vod, leckdy vystoupí jako svého druhu indie kytarovka hrající fláky od drtičky kovového odpadu, ovšem dokáže zavítat i čistě do akustických vod připomínajících snad i zlaté časy Ursonate! Zkrátka bud to netradiční, překvapivé, odlehčené a vzhledem k povaze večera pravděpodobně i extrémně nahlas.


https://bandzone.cz/merzbauten

https://www.youtube.com/watch?v=dgEcigfKDks


Drén, aktivní hlukový inženýr známý hromadou projektů a kolaborací, nebude v hlasitosti ani v podprahovém humoru černého ražení zaostávat. Brusný harsh noise s tím nejvoňavějším, co se jen dá na pomyslné žánrové ose Petržalka-Ósaka-Amsterodam nalézt!


https://bandzone.cz/dren

https://www.youtube.com/watch?v=AtHD3n6Rfrg


Uncle Grasha’s Flying Circus od původního lehce humorného avantgardně-noise marastu přelétl do hutných a atmosférických dark ambientních ploch a powerelectronics řezaček. Noise, který navnazuje hluboké a surreálné prožitky, které ve výsledku bolí možná víc než zpětné vazby do ušních bubínků.


Huzun never stops!  


https://unclegrashasflyingcircus.bandcamp.com/

https://www.youtube.com/watch?v=SR2-hdGp1S0

20:00 //Fér vstupné 100-150


Jo a bude to v malém sálu (Pravěkfestová Jihadi John stage), takže špunty takřka nutností!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára